gfdgdfg

Bayberry

Pris:
285 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
"A deep muted olive green, vintage in nature. Stunning on its own or accompanied"

Fusion™ Mineral Paint är en vattenbaserad ren akrylfärg som är älskad av DIY målare världen över. Den håller mycket hög kvalitet och är en av de allra bästa i sitt slag.

Likt kritfärger kräver Fusion minimalt med förarbete och har god vidhäftning på de flesta ytor. Naturliga mineralpigment säkerställer exceptionell täckning, färgdjup och färgbeständighet. Fusion är självutjämnande och efterlämnar minimalt med penselmärken och torkar till en vacker matt finish som efter härdning är både vattentät och slitstark.

Fusion är nästan luktfri, torkar inom 2 timmar och är övermålningsbar efter ca 4 timmar. Full härdning tar ca tre veckor. Var försiktig med den nymålade ytan de första två dygnen då den är som känsligast. Ingen vaxning eller annan ytbehandling krävs och fusion kan även användas utomhus. Ytan kan vaxas för lyster och effekt även om det inte är nödvändigt och Tough Coat (polyuretanlack) kan användas för extra skydd på högtrafikerade ytor.

Fusion är dryg och 500 ml räcker till ca 7m².

Fusion Mineral Paint är blyfri, phlalatfri, formaldehydfri, ammoniakfri, praktiskt taget luktfri och fri flyktiga organiska föreningar (VOC).