gfdgdfg

Arabico Paisley

Pris:
399 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Metervara - Arabico

Beskrivning 
Vackert skimrande sammet med vacker lyster. Paisleyinspirerat mönster i behagliga jordnära gröna och bruna toner. Tyget är mycket mjukt och följsamt med fint fall och passar utmärkt till gardiner, draperier och sängöverkast samt gosiga plädar och prydnadskuddar med en lyxig känsla. Tyget är samtidigt mycket starkt och kan även användas till möbelklädsel. Luggen är kort och med silkeskänsla, passar troligen bäst till möbler som inte utsätts för hårt slitage (risk att luggen nöts ner).

Färg: Grön
Material: 100% polyester
Bredd: 150 cm
Mönsterrapport: Ca 45 cm
Martindale 25000
Vikt: Ca 420g /löpmeter
Tvättråd: Makintvätt 30 grader, endast kemtvätt med perkloreten, får ej torktumlas, ej strykas, klorblekmedel får ej användas


Information vid köp
Du beställer det antal meter du behöver, tyget levereras sedan i ett helt stycke. Vi har ingen retur/ångerrätt på tyg eftersom det klipps efter beställning. 

Observera att mönster hamnar slumpvis på längden du beställer. Vid stor mönsterrapport kan det vara bra att att beställa lite extra för mönsterpassning (om du planerar använda en specifik del av mönstret). På en liten provbit är det vanligt att inte alla färger som finns i tygets mönster visas.

Vi reserverar oss mot avvikelser i angivet lagerstatus, vilken är en uppskattning av hur många meter som finns på rullen beräknat på tygets vikt. Finns inte längden du behöver kan du alltid kontakta oss med en förfrågan. Ibland kan vi ha lite större stuvbitar på lager och i bland kan vi beställa hem mer.