gfdgdfg

Badger Softner 7,5cm Grävlingsfördrivre

Pris:
365 kr
Inkl. 25% Moms
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Polyvine Badger Softner är en pensel som är ovärderlig för "bending" (färgblandning), uppmjukning och utsuddning av skarpa kontraster i olika måleriarbeten. Mjukheten hos grävlingstråna mjukar upp och reducerar de onaturliga hårda kanterna mellan olika färgnyanser och används ofta tillsammans med färgad glasyr till dekorativa målningstekniker som t.ex ombre, marmorering och träådring.

Penseln används inte till att måla med (doppas inte i färg) utan används torr ovanpå den nymålade ytan. Penseldraget ska vara extremt lätt, en kittlande smekning på ytan med penselhårets yttersta spetsar. Du bör använda armen från armbågen för att upprätthålla ett jämnt drag över ytan. Undvik att endast arbeta endast med handleden eftersom det tenderar att bli mer oregelbundet, även med den lättaste beröringen.

Polyvine Badger Softener är handgjord i Storbritannien till högsta kvalitetsstandard och kommer ge många års utmärkt service när den används och rengöras med omsorg. 

Tvätta penseln noga med kallt tvålvatten direkt efter användning. Använd gärna linoljetvål som är mild och konditionerade. Vattenburna färger och produkter torkar snabbt, se till att hålla penslarna fuktiga/våta under tiden används för att minimera behovet av starkare lösningsmedel.