gfdgdfg

Beautiful Dreams ca 50x75cm

Pris:
110 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Tissue Paper
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
PRIMA Re Design Decoupage Tissue Paper
Stora dekorativa specialark perfekta för decoupage, dekor och mixed media.  
Storlek: Förpackningen innehåller 2 x ark som mäter 24x76cm (tillsammans 48x76cm).

Arken är specifikt utformade för möbler, men de kan användas på en mängd olika ytor för en unik och vacker design. De har en maskintillverkad fiberstruktur för ett delikat och unikt utseende,med en känsla av ett tunt och fint tyg.Arkenär tillräckligt tunna för att säkerställa ett autentiskt utseende, men till skillnad från servetter och andra pappersmaterial är de mycket motståndskraftiga och slittåliga, vilket möjliggör en enklare placering utan att de går sönder eller skrynklas. 
 
  • De kan klippas till lämplig storlek, eller lämnas som de är. 
  • Den underliggande färgen kommer ha betydelse för resultatet eftersom arken blir delvis transparenta i kontakt med lacket. En vit bakgrund ger att klart, tydligt och färgäkta motiv. En mörk bakgrund ger ett mer diskret och dovt motiv, vilket också kan vara mycket vackert. 
  • Använd tillsammans med decoupagelack eller annat transfermedium, de flesta sorters vattenburna lacker fungerar bra. 
  • Applicera ett lager lack på underlaget och placera direkt arket där du vill ha motivet (innan lackat torkat). Eftersom arken är så pass starka går det bra att lyfta och justera positionen. 
  • Skydda ytan med ett vattenburet lack, de kommer tränga in i det porösa papprets öppna fibrer. Du behöver inte nödvändigtvis vänta till det undre lagret lack torkat, utan du kan applicera topplacket direkt. 
YouTube Video ⇒