gfdgdfg

Beauty

Pris:
445 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Metervara - Beauty

Beskrivning
Kraftig sammet med präglad struktur (ett nedtryckt mönster, lite som ormskinn). Beauty är mycket fin i kombination med t.ex konstläder Buffalo. Vackert blomstermotiv i dova rosa och lila nyanser mot en gråbeige bakgrund som drar åt grönt. Den präglade strukturen och inblandningen av frodiga tulpaner och blad tar udden av det romantiska och bidrar till ett lite tuffare intryck. Beauty et är ett utmärkt möbeltyg och kan användas till lite kraftigare gardiner, draperier och sängöverkast... och naturligtvis till prydnadskuddar.

Färg: Multi, rosa/grön
Material: 100% polyester
Bredd: 140 cm
Mönsterrapport: 69 cm
Martindale: 28 000
Vikt: Ca 535g/löpmeter
Tvättråd: vattentvätt 30 grader, kan strykas på medelsvag (••), får ej torktumlas, endast kemtvätt med perkloreten, klorblekmedel får ej användas.

Information vid köp
Du beställer det antal meter du behöver, tyget levereras sedan i ett helt stycke. Vi har ingen retur/ångerrätt på tyg eftersom det klipps efter beställning. 

Observera att mönster hamnar slumpvis på längden du beställer. Vid stor mönsterrapport kan det vara bra att att beställa lite extra för mönsterpassning (om du planerar använda en specifik del av mönstret). På en liten provbit är det vanligt att inte alla färger som finns i tygets mönster visas.

Vi reserverar oss mot avvikelser i angivet lagerstatus, vilken är en uppskattning av hur många meter som finns på rullen beräknat på tygets vikt. Finns inte längden du behöver kan du alltid kontakta oss med en förfrågan. Ibland kan vi ha lite större stuvbitar på lager och i bland kan vi beställa hem mer.