gfdgdfg

Blue Pine

Pris:
290 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
FUSION - Blue Pine
OBS! Ny kulör - Finns inte med i Fusions Färgkarta / Fan deck

Nyansen
Denna mångsidiga blågröna nyans har en markant grå underton och är tillräckligt kraftfull för att göra intryck som enskild accent, samtidigt som den är tillräckligt neutral för att fungera fungera utmärkt som en basfärg i ditt  hem. Kombinera med Victorian Lace för en varm, inbjudande av avslappnande atmosfär eller Fort York för en färgsprakande energigivande kontrast.

I jämförelse med andra blå nyanser, så är Blue Pine mjukare och mer nedtonad. Bredvid den mer rena och klara blå nyansen Champness är Blue Pine både mörk och mulen med en uttalad gråaktig underton. När Blue Pine jämförs med Homestead Blue är den däremot både ljusare, lättare och mindre intensiv.

Fusion™ Mineral Paint
Fusion Mineral Paint är en vattenbaserad ren akrylfärg som är älskad av DIY målare världen över. Den håller mycket hög kvalitet och är en av de allra bästa i sitt slag.

Likt kritfärger kräver Fusion minimalt med förarbete och har god vidhäftning på de flesta ytor. Naturliga mineralpigment säkerställer exceptionell täckning, färgdjup och färgbeständighet. Fusion är självutjämnande och efterlämnar minimalt med penselmärken och torkar till en vacker matt finish som efter härdning är både vattentät och slitstark.

Fusion är nästan luktfri, torkar inom 2 timmar och är övermålningsbar efter ca 4 timmar. Full härdning tar ca tre veckor. Var försiktig med den nymålade ytan de första två dygnen då den är som känsligast. Ingen vaxning eller annan ytbehandling krävs och fusion kan även användas utomhus. Ytan kan vaxas för lyster och effekt även om det inte är nödvändigt och Tough Coat (polyuretanlack) kan användas för extra skydd på högtrafikerade ytor.

Fusion är dryg och 500 ml räcker till ca 7m².

Eftersom Fusion använder naturliga mineralpigment, förekommer en viss nyansskillnad mellan olika tillverkningsomgångar. Vanligen är det inte någon större avvikelse, men nyansen kan skilja sig upp till 10-15%. Har du ett stort projekt på gång bör du därför köpa all färg på en gång, eller kontrollera att färgburkarna du använder har samma batch-nummer på undersidan. Vår färgprover och färgkartor är därför inte en garanti för en exakt nyansåtergivning. 

Fusion Mineral Paint är blyfri, phlalatfri, formaldehydfri, ammoniakfri, praktiskt taget luktfri och fri flyktiga organiska föreningar (VOC).