gfdgdfg

Cashmere

Pris:
290 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
FUSION - Cashmere
OBS! Ny kulör - Finns inte med i Fusions Färgkarta / Fan deck
Photo Credit: @TheCarriageHouseToronto

Nyansen
Omfamna värmen i denna lyxiga, eleganta och mjuka neutrala nyans som har en lätt krämig underton. I direkt jämförelse med Lamp White kan man verkligen urskilja den mer krämiga undertonen, men i jämförelse med Champlain är den mer diskret och undertonen lutar mer åt grått.  Denna underbara nyans har en given plats i ditt hem.
Använd Cashmere tillsammans med ihop med Paisley för en oväntad känsla av lekfullhet och Damask för ett lyxigt och glamouröst utseende.

Fusion™ Mineral Paint
Fusion Mineral Paint är en vattenbaserad ren akrylfärg som är älskad av DIY målare världen över. Den håller mycket hög kvalitet och är en av de allra bästa i sitt slag.

Likt kritfärger kräver Fusion minimalt med förarbete och har god vidhäftning på de flesta ytor. Naturliga mineralpigment säkerställer exceptionell täckning, färgdjup och färgbeständighet. Fusion är självutjämnande och efterlämnar minimalt med penselmärken och torkar till en vacker matt finish som efter härdning är både vattentät och slitstark.

Fusion är nästan luktfri, torkar inom 2 timmar och är övermålningsbar efter ca 4 timmar. Full härdning tar ca tre veckor. Var försiktig med den nymålade ytan de första två dygnen då den är som känsligast. Ingen vaxning eller annan ytbehandling krävs och fusion kan även användas utomhus. Ytan kan vaxas för lyster och effekt även om det inte är nödvändigt och Tough Coat (polyuretanlack) kan användas för extra skydd på högtrafikerade ytor.

Fusion är dryg och 500 ml räcker till ca 7m².

Eftersom Fusion använder naturliga mineralpigment, förekommer en viss nyansskillnad mellan olika tillverkningsomgångar. Vanligen är det inte någon större avvikelse, men nyansen kan skilja sig upp till 10-15%. Har du ett stort projekt på gång bör du därför köpa all färg på en gång, eller kontrollera att färgburkarna du använder har samma batch-nummer på undersidan. Vår färgprover och färgkartor är därför inte en garanti för en exakt nyansåtergivning. 

Fusion Mineral Paint är blyfri, phlalatfri, formaldehydfri, ammoniakfri, praktiskt taget luktfri och fri flyktiga organiska föreningar (VOC).