gfdgdfg

Centerpiece Square WUB1352 (S) 9.5x9.5cm

Pris:
69 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
1 st Fyrkantigt ornament
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Böjbara och flexibla ornament
Ett fyrkantigt ormnament ca 9.5x9.5cm
Måtten är ungefärliga, små variationer kan förkomma mellan olika exemplar gällande storlek och utseende.

OBS!
Hanteras varsamt! Ornamenten är sköra och bräckliga tills de värms upp. Det gäller framför allt små utstickande detaljer och smala delar. Försök aldrig räta ut dem eller böja dem innan de värmts upp. Vi rekommenderar alltid uppvärmning innan hantering och montering (hårtork eller värmepistol). Är de inte helt plana kan de lätt rätas ut genom att pressas mot ett plant underlag när de är varma. Trasiga ornament kan du laga med lite trälim och värme. Se fullständiga instruktioner och video här ⇒

WoodUbend®
WoodUbend® erbjuder ett brett sortiment av innovativa trä-applikationer i form av ornament och dekorlister m.m. 

WoodUbend kan användas inom möbel- och interiördesign, hantverk och olika hobbyprojekt. Endast fantasin sätter gränser! Oavsett om det är en möbel, en gammal kruka eller bokgömma som ska utsmyckas är WoodUbend lätt att använda och du får ett fantastiskt resultat. 

Materialet har samma egenskaper som trä och kan borras, slipas, limmas, målas, betsas och lackas. Dessutom är det flexibelt efter uppvärmning och kan formas så att de passar alla slags ytor. Så snart ornamenten värms upp kan de böjas i valfri riktning, klippas med en sax eller skäras med en brytbladskniv. Till skillnad mot trä är de också mycket lättviktiga.