gfdgdfg

Cogs Centrepiece WUB5010 Mått 16cm

Pris:
95 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Mittornament
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Böjbara och flexibla ornament
Cogs Centrepiece ca Mått 16cm
Måtten är ungefärliga, små variationer kan förkomma mellan olika exemplar gällande storlek och utseende.

OBS!
Titta på bilden!
Modellen är "slarvig" i sin design, vi trodde först att de var både dåligt gjorda och transportskadade... men de stämmer enligt bilden (från leverantören). Detaljerna är inte perfekta och några av spetsarna är av eller missformade.

Hanteras varsamt! Ornamenten är sköra och bräckliga tills de värms upp. Det gäller framför allt små utstickande detaljer och smala delar. Försök aldrig räta ut dem eller böja dem innan de värmts upp. Vi rekommenderar alltid uppvärmning innan hantering och montering (hårtork eller värmepistol). Är de inte helt plana kan de lätt rätas ut genom att pressas mot ett plant underlag när de är varma. Trasiga ornament kan du laga med lite trälim och värme. Se fullständiga instruktioner och video här ⇒

WoodUbend®
WoodUbend kan användas inom möbel- och interiördesign, hantverk och olika hobbyprojekt. Endast fantasin sätter gränser! Oavsett om det är en möbel, en gammal kruka eller bokgömma som ska utsmyckas är WoodUbend lätt att använda och du får ett fantastiskt resultat. 

Materialet har samma egenskaper som trä och kan borras, slipas, limmas, målas, betsas och lackas. Dessutom är det flexibelt efter uppvärmning och kan formas så att de passar alla slags ytor. Så snart ornamenten värms upp kan de böjas i valfri riktning, klippas med en sax eller skäras med en brytbladskniv. Till skillnad mot trä är de också mycket lättviktiga.