gfdgdfg

DBP - SLICK STICK: Vit Häftgrund

Pris:
189 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
SLICK STICK Problem Solver - Vit vidhäftningsprimer 
Slick Stick är Dixie Bells vattenburna vidhäftningsprimer, som gör att du kan måla på nästan vilken yta som helst, även de du aldrig trodde var möjliga!

Kom ihåg att Dixie Belles målarfärger fäster sig mycket bra på många ytor och en primer är oftast inte nödvändig, men det finns knepiga projekt som behöver lite extra hjälp. Slick Stick är bra till blanka och högglansiga ytor som glas, faner, melamin, kakel, keramik, metall och PVC/plast. Under dessa omständigheter är Slick Stick en stor problemlösare, som förenklar målningsprocessen och säkerställer en god vidhäftning.

Applicering
Ytan ska vara ren, stabil och torr. Fri från fett, olja, vax, damm, lösa partiklar, rost och flagnande färg. Rengör ytan noga med ett avfettningsmedel som t.ex Autentico Omniclean, Fusion TSP eller Krud Kutter Gloss Off. Torka av med rent vatten för att avlägsna eventuella rester av rengöringsmedel.

När ytan är helt torr, måla ett tunt lager med Slick Stick och låt sedan torka i minst 2-3 timmar (beroende på luftfuktighet). Applicera sedan ytterligare ett lager med Slick Stick och låt torka över natten, gärna längre (ett dygn eller två). Därefter är ytan redo att målas.

*TIPS - Om du planerar att måla en mörk färg över Slick Stick, färga den med lite (1 msk) Dixie Belle målarfärg i kulören Caviar till andra lagret. På så sätt får du en grå Slick Stick, vilket gör att du sedan inte behöver lika många lager färg för full täckning.

Täckning:
236ml (8oz) räcker till ca 3.5m² (en strykning)
473ml (16oz) räcker till ca 7m² (en strykning)
946ml (32oz) räcker till 14m² (en strykning)

Hälsa, säkerhet och miljö
VOC 64g/L (lätt doft).

Varning!
Kan orsaka irritation av hud, ögon, slemhinnor och andningsvägar. Använd i väl ventilerat utrymme. Om symptom uppstår - använd lämplig skyddsutrustnig (handskar, skyddsglaslgon och andningssydd). Om produkten hamnar i ögonen - skölj med ljummet vatten i 15 minuter och kontakta läkare. Innehåller kemikalier som kan orsaka cancer och reproduktiv skada. Använd inte om du är gravid! Förvara skyddat från barn, kan vara skadligt eller dödligt att förtära.

Miljö
Verktyg och pendslar kan rengöras med varmt vatten och tvål eller penseltvätt efter att rester kramats ur. Skölj inte ner rester i avlopp, kassera material och behållare enligt lokala föreskrifter på avsedd avfallsplats. 

Innehåller:
Dipropylenglykolmonometyleter, Nepheline Syenite, Titandioxid, Talk och Magnesiumsilikathydrat.