gfdgdfg

PP Pink Flamenco

Pris:
6 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Knallrosa

PP Vintage Collection består av våra egna nyanser, de ingår inte i Autenticos standardsortiment  och finns inte med i Autenticos färgkarta. 

Färgåtergivning på datorskärmar kan skilja sig mycket från de faktiska kulörerna. Namnen på de olika kulörerna kan också vara missvisande ibland. Om du inte sett färgerna i verkligheten rekommenderar vi alltid att du köper en färgkarta, ett färgprov eller en provburk. Vi bryter kulörer efter beställning och eftersom färgen är särskilt framtagen till dig efter dina önskemål kan vi inte ta den i retur.

VINTAGE är speciellt framtagen för dekor- och möbelmålning. Möbler kan målas slätt och jämnt till perfektion eller i en gammaldags och sliten stil. Färgen ska förseglas med ett av Autentcos möbelvaxer (alternativt Autentico hårdvaxolja, Sealer eller lack) för att bli stark, smuts- och vattenavvisande. Autentico Vintage är en äkta kritfärg av allra högsta kvalitet. Den innehåller över 30% krita och framställs av naturliga ingredienser efter gamla traditionella recept.