gfdgdfg

Besök OSS

16/3 CORONA - COVID-19

Vi vill passa på att framföra ett stort TACK till alla våra lojala kunder som fortsätter att handla av oss och på så stöttar oss genom en tid som är svår för många småföretagare.


Vårt förhållningssätt i rådande situation:
Med anledning av den globala spridningen av COVID-19 viruset vill vi informera om att vi vidtar nödvändiga åtgärder för att reducera spridningen av viruset. Vi följer utvecklingen och de rekommendationer som myndigheter i Sverige och andra länder ger och agerar utifrån dem. Våra leveranser av färg påverkas i dagsläget inte av världsläget, vårt eget lager är tillräckligt stort för att inte behöva beställa från utlandet den närmsta tiden. Vi använder oss inte av "drop-shipping" med direktleverans till kund från en distributör i annat land.

Internethandel:
Enligt folkhälsomyndigheten visar kunskap från liknande tidigare utbrott att denna typ av virus smittar från sjuka människor och inte genom paket och postförsändelser, men eftersom det fortfarande är oklart om så kallad indirekt kontaktsmitta (spridning via droppar som landat på föremål) har någon betydelse för spridning vidtar vi förebyggande försiktighetsåtgärder. En ny preliminär studie visar att COVID-19 i labbmiljö kan vara livskraftigt över 72 timmar på plast och stål.

Vi håller vår webbutik öppen och arbetar vidare som vanligt. Naturligtvis arbtear ingen med sjukdomssymtom eller som har varit i kontakt med känd smitta. Vi använder handsprit och vårt eget lager av handskar (därför säljer vi inte handskar just nu). Om du ändå är orolig så kan du vänta några dagar med att öppna ditt paket.

Leverans till dörren:
Vi har nu Post Nord som fraktalternativ och många som bor på landsbygden får därmed tillgång till lantbrevbäring med leverans till dörren utan extra kostnad. Till andra som inte vill gå och hämta ut paketet på ett utlämningsställe finns möjligheten att boka hemleverans med Post Nord, men kostnaden är högre än vårt ordinarie fraktpris. På grund av rådande läge kan leveranserna ta lite längre tid för fraktbolagen.

Gårdsbutik:
Vi har valt att stänga vår gårdsbutik på grund av att utrymmet är begränsat och en av oss tillhör riskgruppen med med kronisk astma. Då smittspridningen och sjukvårdens belastning i Stockholmsregionen är mycket hög arbetar och studerar hela familjen hemifrån för att minska risken för smittspridning. 

Avhämtning:
Vi har öppet för avhämtning precis som vanligt. Du beställer i vår webbutik och vi förbereder din beställning innan du kommer. Vi desinfekterar dörrhandtag och ringklocka efter varje beökare och har handskar och handsprit till förfogande om behov uppstår. Om du varit i riskområde eller på annat sätt varit utsatt för smittorisk, eller om någon i din närhet uppvisar sjukdomssymtom ber vi dig meddela oss i förväg vilken dag och tid du planerar att komma, så ställer vi ut varorna åt dig. Eftersom hela familjen arbetar hemifrån finns även möjlighet att hämta varor på andra tider än de ordinarie. Kontakta oss om du önskar komma på annan tid.

Gårdsbutik

Lantligt beläget i Roslagen några mil norr om Stockholm har vi vårt lager och en enkel liten gårdsbutik. Av utrymmesskäl finns inte alla varor framme för påseende.Ta gärna en titt på vårt fulla sortiment i vår webbutik innan du kommer på besök så att du vet vad som finns (allt kan plockas fram åt dig).

Besöksadress   (Karta och GPS koordinater finns längst ner på sedan)

Kullängen 3
186 96 Vallentuna

Betalning

♦ Vi använder oss främst av kortbetalning via iZettle samt Swish.
♦ Vill du betala kontant med sedlar ber vi dig ta med blandade valörer, vi har endast sparsamt med växel i vår kontantkassa.
♦ Önskar du betala med Klarna eller Payson faktura kan du
 handla och betala via vår webbutik från din mobiltelefon (vid butiksbesöket).


Öppettider BUTIK

På lördagar har vi öppet för direktförsäljning av färg och tillbehör. Då kan du också passa på att titta på färgprover, tyger och andra produkter i vårt sortiment.

Öppet:
Vi har tillsvidare stängt för att undvika spridning av COVID-19.
Vi har öppet för avhämtning av förbeställda varor precis som vanligt (se nedan).


Har vi ändrade öppettider annonseras det alltid på den här sidan (gäller även storhelger).

Direktförsäljning kan vi tyvärr endast erbjuda under butikstid på lördagar när vi är två som arbetar. Övriga dagar erbjuder vi endast avhämtning av varor som är förköpta i vår webbutik (se nedan). Anledningen är att många varor inte finns framme för påseende utan kan behöva hämtas från andra byggnader eller tillredas. Autenticos färger finns t.ex inte färdiga på lager, utan vi bryter färg till önskad kulör och häller upp i burkar efter beställning (på så sätt kan vi erbjuda Autenticos kompletta sortiment av färger och nyanser). På vardagar har vi också många leveranser som anländer och hämtas på oregelbundna tider och vi behöver kunna ta hand om dem utan fördröjning (speciellt vintertid och vid dåligt väder), vilket gör det svårt att samtidigt ta hand om kunder på bästa sätt.


ÖPPETTIDER FÖR AVHÄMTNING

Eftersom hela familjen just nu arbetar och studerar hemifrån, finns även möjlighet att hämta varor på andra tider än de ordinarie. Kontakta oss om du önskar komma på annan tid.

Avhämtning är ett snabbt och smidigt alternativ för våra lokala kunder och stamkunder som redan i förväg vet vad de behöver. Du beställer och betalar dina varor i förskott i vår webbutik (välj avhämtning som fraktalternativ i kassan). Vi bryter din färg och plockar din beställning i förväg så att allt är klart när du kommer. Följ länken för att komma till webbutiken: 
https://www.paintedpieces.se/store

Har vi ändrade öppettider annonseras det alltid på den här sidan (gäller även storhelger).

Lunchöppet för avhämtning   
Beställningen måste läggas senast kvällen innan.
Tisdag, torsdag och fredag: 11:00 - 13:00


Kvällsöppet för avhämtning  
Beställningen måste läggas senast kl.12:00 samma dag.
Måndag och onsdag: 18:00 - 19:00


Helgöppet för avhämtning 
Beställningen måste läggas senast kvällen innan.
Lördag: 12:00 - 15:00
Söndag: 12:00 - 13:00


Övriga tider för avhämtning
Andra tider kan ofta ordnas på kvällar och helger efter överenskommelse.


HITTA HIT

Kullängen 3, 186 96 Vallentuna


GPS
WGS84: N 59° 39.5597', E 18° 20.6219'
Decimal: 59.6593, 18.3437