gfdgdfg

Besök OSS

Lager & Gårdsbutik

Lantligt beläget i Roslagen några mil norr om Stockholm har vi vårt lager och en enkel liten gårdsbutik. Av utrymmesskäl finns inte alla varor framme för påseende.Ta gärna en titt på vårt fulla sortiment i vår webbutik innan du kommer på besök så att du vet vad som finns (allt kan plockas fram åt dig).

Besöksadress   (Karta och GPS koordinater finns längst ner på sedan)

Kullängen 3
186 96 Vallentuna

Betalning
Vi använder oss främst av kortbetalning via iZettle (Swish kommer snart). Vi hanterar helst inte kontanter och har endast sparsamt med växel. Fakturabetalning med 
Klarna och Payson kan enklast ordnas genom att du handlar och betalar via vår webbutik (från din mobil), även vid butiksbesök.


Öppettider

Öppettider för gårdsbutik 
Lördag:  12:00 -15:00

Direktförsäljning av färg på plats kan vi tyvärr endast erbjuda under butikstid på lördagar när vi är två som arbetar. På vardagar erbjuder vi endast avhämtning av varor som är förköpta i vår webbutik (se nedan). Anledningen är att många av varorna inte finns framme till försäljning utan behöver hämtas i från andra byggnader eller tillredas. Autenticos färger finns t.ex inte färdiga på lager, utan vi bryter färg till önskad kulör och häller upp i burkar efter beställning (vi kan erbjuda Autenticos kompletta sortiment av färger och nyanser). På vardagar har vi också många leveranser som anländer och hämtas på oregelbundna tider, vi behöver kunna ta hand om dem utan fördröjning (speciellt vintertid och vid dåligt väder), vilket gör det svårt att samtidigt ta hand om kunder på bästa sätt.

Har vi av någon anledning ändrade öppettider eller stängt, annonseras det alltid på den här sidan (gäller även storhelger).


AVHÄMTNING

Du beställer och betalar för dina varor i vår webbutik (följ länken):
https://www.paintedpieces.se/store ⇒

Vi bryter din färg och plockar din beställning i förväg och du kan hämta dina varor dagen efter beställning.

Luchöppet för avhämtning
Tisdag, torsdag och fredag: 11:00 -13:00

Kvällsöppet för avhämtning
Måndag och onsdag: 18:00 -19:00


Har vi av någon anledning ändrade öppettider eller stängt, annonseras det alltid på den här sidan (gäller även storhelger)


HITTA HIT

Kullängen 3, 186 96 Vallentuna


GPS
WGS84: N 59° 39.5597', E 18° 20.6219'
Decimal: 59.6593, 18.3437