gfdgdfg

Besök OSS

Gårdsbutik

Lantligt beläget i Roslagen några mil norr om Stockholm har vi vårt lager och en enkel liten gårdsbutik. Av utrymmesskäl finns inte alla varor framme för påseende.Ta gärna en titt på vårt fulla sortiment i vår webbutik innan du kommer på besök så att du vet vad som finns (allt kan plockas fram åt dig).

Besöksadress   (Karta och GPS koordinater finns längst ner på sedan)

Kullängen 3
186 96 Vallentuna

Betalning
Vi använder oss främst av kortbetalning via iZettle samt Swish. Vi hanterar helst inte kontanter och har endast sparsamt med växel (ta gärna med dig blandade valörer). Fakturabetalning med 
Klarna och Payson kan enklast ordnas genom att du handlar och betalar via vår webbutik, det kan du göra även vid butiksbesök från din mobiltelefon.


Öppettider BUTIK

På lördagar har vi öppet för direktförsäljning av färg och tillbehör. Då kan du också passa på att titta på färgprover, tyger och andra produkter i vårt sortiment.

Öppet:
Lördagar:  12:00 - 15:00


Har vi ändrade öppettider annonseras det alltid på den här sidan (gäller även storhelger).

Direktförsäljning kan vi tyvärr endast erbjuda under butikstid på lördagar när vi är två som arbetar. Övriga dagar erbjuder vi endast avhämtning av varor som är förköpta i vår webbutik (se nedan). Anledningen är att många varor inte finns framme för påseende utan kan behöva hämtas från andra byggnader eller tillredas. Autenticos färger finns t.ex inte färdiga på lager, utan vi bryter färg till önskad kulör och häller upp i burkar efter beställning (på så sätt kan vi erbjuda Autenticos kompletta sortiment av färger och nyanser). På vardagar har vi också många leveranser som anländer och hämtas på oregelbundna tider och vi behöver kunna ta hand om dem utan fördröjning (speciellt vintertid och vid dåligt väder), vilket gör det svårt att samtidigt ta hand om kunder på bästa sätt.


ÖPPETTIDER FÖR AVHÄMTNING

Avhämtning är ett snabbt och smidigt alternativ för våra lokala kunder och stamkunder som redan i förväg vet vad de behöver. Du beställer och betalar dina varor i förskott i vår webbutik (välj avhämtning som fraktalternativ i kassan). Vi bryter din färg och plockar din beställning i förväg så att allt är klart när du kommer. Följ länken för att komma till webbutiken: https://www.paintedpieces.se/store

Har vi ändrade öppettider annonseras det alltid på den här sidan (gäller även storhelger).

Lunchöppet för avhämtning 
Beställningen måste läggas senast kvällen innan.

Avhämtning tisdag, torsdag och fredag: 11:00 - 13:00


Kvällsöppet för avhämtning  
Beställningen måste läggas senast kl.12:00 samma dag.
Avhämtning måndag och onsdag: 18:00 - 19:00


Helgöppet för avhämtning 
Beställningen måste läggas senast kvällen innan.
Avhämtning lördag: 12:00 - 15:00
Avhämtning söndag: 12:00 - 13:00


Övriga tider för avhämtning
Andra tider kan ofta ordnas på kvällar och helger efter överenskommelse.


HITTA HIT

Kullängen 3, 186 96 Vallentuna


GPS
WGS84: N 59° 39.5597', E 18° 20.6219'
Decimal: 59.6593, 18.3437