gfdgdfg

Besök OSS

ÖPPETTIDER FÖR AVHÄMTNING

GÅRDSBUTIKEN ÄR STÄNGD
På grund av Cocid-19 har vi valt att stänga vår gårdsbutik för besökande. Lokalens utforming och det begränsade utrymmet gör det svårt att hålla lämpligt avstånd. En av oss tillhör riskgrupp och vi har av nödvändighet närkontakt med en äldre familjemedlem.

VI HAR ÖPPET FÖR AVHÄMTNING 
Avhämtning är ett snabbt och smidigt alternativ för våra lokala stamkunder som redan i förväg vet vad de behöver. Du beställer och betalar dina varor i förskott i vår webbutik (välj avhämtning som fraktalternativ i kassan). Vi bryter din färg och plockar din beställning i förväg så att allt är klart när du kommer. Överlämning av varor sker utomhus. 
Följ länken för att komma till webbutiken ⇒


ÖPPETTIDER FÖR AVHÄMTNING

Lunchöppet för avhämtning av förbeställda varor

Beställningen måste läggas senast kvällen innan.
Måndag - Fredag: 11:00 - 13:00


Kvällsöppet för avhämtning av förbeställda varor
Beställningen måste läggas senast kl.12:00 samma dag.
Måndag - Fredag: 17:00 - 19:00 efter föranmälan till e-post: info@paintedpieces.se


Helgöppet för avhämtning av förbeställda varor
Beställningen måste läggas senast kvällen innan.
Lördag: 12:00 - 15:00 
Söndag: 12:00 - 15:00 efter föranmälan till e-post: info@paintedpieces.se (ange klockslag du önskar komma)


Övriga tider för avhämtning av förbeställda varor
På övriga tider ställs varorna ut i en box med kodlås för upphämtning vid önskat klockslag. Föranmälan med tidsbokning sker till e-post: info@paintedpieces.se
OBS! Många produkter inte klarar extrem kyla och hetta under en längre tid, det är därför viktigt att du kommer på avtalad tid (du bör komma inom en timma från angett klockslag).


Har vi ändrade öppettider annonseras det alltid på den här sidan (gäller även storhelger).


HITTA HIT

Lantligt beläget i Roslagen några mil norr om Stockholm har vi vårt lager och en enkel liten gårdsbutik. Observera att det är långt från Vallentuna Centrum, närmare Norrtälje.

Painted Pieces
Kullängen 3
186 96 Vallentuna

WGS84: N 59° 39.5597', E 18° 20.6219'
Decimal: 59.6593, 18.3437


GPS
WGS84: N 59° 39.5597', E 18° 20.6219'
Decimal: 59.6593, 18.3437


16/3 CORONA - COVID-19

Vi vill passa på att framföra ett stort TACK till alla våra lojala kunder som fortsätter att handla av oss och på så sätt stöttar oss genom en tid som är svår för många småföretagare.Vårt förhållningssätt i rådande situation:
Med anledning av den globala spridningen av COVID-19 viruset vill vi informera om att vi vidtar nödvändiga åtgärder för att reducera spridningen av viruset. Vi följer utvecklingen och de rekommendationer som myndigheter i Sverige och andra länder ger och agerar utifrån dem. Vi använder oss inte av "drop-shipping" med direktleverans till kund från en distributör i annat land. Alla varor skickas från vårt eget lager.

Internethandel:
Enligt folkhälsomyndigheten visar kunskap från liknande tidigare utbrott att denna typ av virus smittar från sjuka människor och inte genom paket och postförsändelser, men eftersom det fortfarande är oklart om så kallad indirekt kontaktsmitta (spridning via droppar som landat på föremål) har någon betydelse för spridning vidtar vi förebyggande försiktighetsåtgärder. En ny preliminär studie visar att COVID-19 i labbmiljö kan vara livskraftigt över 72 timmar på plast och stål.
Vi håller vår webbutik öppen och arbetar vidare som vanligt. Naturligtvis arbtear ingen med sjukdomssymtom eller som har varit i kontakt med känd smitta. Vi använder handsprit och vårt eget lager av handskar (därför säljer vi inte handskar just nu). Om du ändå är orolig så kan du vänta några dagar med att öppna ditt paket.

Leverans till dörren:
Vi har nu Post Nord som fraktalternativ och många som bor på landsbygden får därmed tillgång till lantbrevbäring med leverans till dörren utan extra kostnad. Till andra som inte vill gå och hämta ut paketet på ett utlämningsställe finns möjligheten att boka hemleverans med Post Nord, men kostnaden är högre än vårt ordinarie fraktpris. På grund av rådande läge kan leveranserna ta lite längre tid för fraktbolagen.