gfdgdfg

Besök OSS

16/3 CORONA - COVID-19

Vi vill passa på att framföra ett stort TACK till alla våra lojala kunder som fortsätter att handla av oss och på så sätt stöttar oss genom en tid som är svår för många småföretagare.


Vårt förhållningssätt i rådande situation:
Med anledning av den globala spridningen av COVID-19 viruset vill vi informera om att vi vidtar nödvändiga åtgärder för att reducera spridningen av viruset. Vi följer utvecklingen och de rekommendationer som myndigheter i Sverige och andra länder ger och agerar utifrån dem. Våra leveranser av färg påverkas i dagsläget inte av världsläget, vårt eget lager är tillräckligt stort för att inte behöva beställa från utlandet den närmsta tiden. Vi använder oss inte av "drop-shipping" med direktleverans till kund från en distributör i annat land.

Internethandel:
Enligt folkhälsomyndigheten visar kunskap från liknande tidigare utbrott att denna typ av virus smittar från sjuka människor och inte genom paket och postförsändelser, men eftersom det fortfarande är oklart om så kallad indirekt kontaktsmitta (spridning via droppar som landat på föremål) har någon betydelse för spridning vidtar vi förebyggande försiktighetsåtgärder. En ny preliminär studie visar att COVID-19 i labbmiljö kan vara livskraftigt över 72 timmar på plast och stål.

Vi håller vår webbutik öppen och arbetar vidare som vanligt. Naturligtvis arbtear ingen med sjukdomssymtom eller som har varit i kontakt med känd smitta. Vi använder handsprit och vårt eget lager av handskar (därför säljer vi inte handskar just nu). Om du ändå är orolig så kan du vänta några dagar med att öppna ditt paket.

Leverans till dörren:
Vi har nu Post Nord som fraktalternativ och många som bor på landsbygden får därmed tillgång till lantbrevbäring med leverans till dörren utan extra kostnad. Till andra som inte vill gå och hämta ut paketet på ett utlämningsställe finns möjligheten att boka hemleverans med Post Nord, men kostnaden är högre än vårt ordinarie fraktpris. På grund av rådande läge kan leveranserna ta lite längre tid för fraktbolagen.

Gårdsbutik:
Vi har valt att stänga vår gårdsbutik på grund av  att utrymmet är begränsat och det är svårt att hålla avstånd. Då smittspridningen och sjukvårdens belastning i Stockholmsregionen är mycket hög - speciellt under sommaren -  arbetar och studerar hela familjen hemifrån för att minska risken för att bli smittade och sprida smitta vidare. Eftersom en av oss tillhör riskgrupp och vi av nödvändighet har närkontakt med en äldre familjemedlem, är vi extra försiktiga.

Avhämtning:
Vi har öppet för avhämtning precis som vanligt (se nedan). Du beställer i vår webbutik och vi förbereder din beställning innan du kommer, överlämning av varor sker utomhus.


ÖPPETTIDER FÖR AVHÄMTNING

Eftersom hela familjen just arbetar hemifrån, finns även möjlighet att hämta varor på andra tider än de ordinarie. Kontakta oss om du önskar komma på annan tid.

Avhämtning är ett snabbt och smidigt alternativ för lokala stamkunder som redan i förväg vet vad de behöver. Du beställer och betalar dina varor i förskott i vår webbutik (välj avhämtning som fraktalternativ i kassan). Vi bryter din färg och plockar din beställning i förväg så att allt är klart när du kommer. Överlämning av varor sker utomhus pga Covid19 (gårdsbutiken är stängd). Följ länken för att komma till webbutiken:
https://www.paintedpieces.se/store

Lunchöppet för avhämtning   
Beställningen måste läggas senast kvällen innan.
Mån - Fre: 11:00 - 13:00


Kvällsöppet för avhämtning  
Beställningen måste läggas senast kl.12:00 samma dag.
Måndag - fredag: 17:00 - 19:00 efter anmälan/tidsbokning till e-post: info@paintedpieces.se


Helgöppet för avhämtning 
Beställningen måste läggas senast kvällen innan.
Lördag: 12:00 - 15:00
Söndag: 12:00 - 15:00 efter anmälan/tidsbokning till e-post: info@paintedpieces.se


Övriga tider för avhämtning
Andra tider kan ofta ordnas efter överenskommelse.

Har vi ändrade öppettider annonseras det alltid på den här sidan (gäller även storhelger).


Öppettider GÅRDSBUTIK

Lantligt beläget i Roslagen några mil norr om Stockholm har vi vårt lager och en enkel liten gårdsbutik. Av utrymmesskäl finns inte alla varor framme för påseende.Ta gärna en titt på vårt fulla sortiment i vår webbutik innan du kommer på besök så att du vet vad som finns (allt kan plockas fram). Vill du titta på våra handsnidade möbler behöver du meddela oss modell / modeller i förväg.
 
Besöksadress   (Karta och GPS koordinater finns längst ner på sedan)

Kullängen 3
186 96 Vallentuna

Betalning

♦ Vi använder oss främst av kortbetalning via iZettle samt Swish.
♦ Vill du betala kontant med sedlar ber vi dig ta med blandade valörer, vi har endast sparsamt med växel i vår kontantkassa.
♦ Önskar du betala med Klarna eller Payson faktura kan du
 handla och betala via vår webbutik från din mobiltelefon (vid butiksbesöket).

ÖPPETTIDER

Vi har tillsvidare stängt för besökare för att undvika spridning av COVID-19, på grund av utrymmesskäl och utformning av butiken är det svårt att hålla avstånd. Vi har fortfarande öppet för avhämtning av förbeställda varor precis som vanligt (se ovan).

På lördagar har vi öppet för direktförsäljning av färg och tillbehör. Då kan du också passa på att titta på färgprover, tyger och andra produkter i vårt sortiment. Tyvärr kan vi endast erbjuda direktförsäljning under öppettid på lördagar när vi är två som arbetar. Övriga dagar erbjuder vi endast avhämtning av varor som är förköpta i vår webbutik (se nedan). Anledningen är att många varor inte finns framme för påseende utan kan behöva hämtas från andra byggnader eller tillredas. Autenticos färger finns t.ex inte färdiga på lager, utan vi bryter färg till önskad kulör och häller upp i burkar efter beställning (på så sätt kan vi erbjuda Autenticos kompletta sortiment av färger och nyanser). På vardagar har vi också många leveranser som anländer och hämtas på oregelbundna tider och vi behöver kunna ta hand om dem utan fördröjning (speciellt vintertid och vid dåligt väder), vilket gör det svårt att samtidigt ta hand om kunder på bästa sätt.

Har vi ändrade öppettider annonseras det alltid på den här sidan (gäller även storhelger).


HITTA HIT

Kullängen 3, 186 96 Vallentuna


GPS
WGS84: N 59° 39.5597', E 18° 20.6219'
Decimal: 59.6593, 18.3437