gfdgdfg

Kontakt

OBS! OBS! OBS!

Har du inte fått något svar från oss inom 24 timmar (gäller även helgdagar) ber vi dig kontrollera din skräppost samt att du angett rätt e-postadress och att inte din inbox är full. Det är tyvärr många som inte ser/får våra svar. Det händer också ofta att vi inte kan svara för att e-postadressen inte är korrekt.

KOntaktformulär

Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda kundservice på telefon utan använder oss enbart av e-post, kontaktformulär och meddelanden via Facebook/messenger för kontakt och kommunikation. Vänligen respektera det, det ger oss möjlighet att svara på frågor i lugn och ro utan avbrott och det finns alltid en dokumenterad historik att gå tillbaka till om man inte kommer ihåg vad som sagts.

Vi kontrollerar våra meddelanden flera gånger dagligen och svarar så fort vi har möjlighet.

E-postadress: info@paintedpieces.se
Facebook @paintedpiecessweden

16/3 CORONA - COVID-19
Vi vill passa på att framföra ett stort TACK till alla våra lojala kunder som fortsätter att handla av oss och på så sätt stöttar oss genom en tid som är svår för många småföretagare.Vårt förhållningssätt i rådande situation:
Med anledning av den globala spridningen av COVID-19 viruset vill vi informera om att vi vidtar nödvändiga åtgärder för att reducera spridningen av viruset. Vi följer utvecklingen och de rekommendationer som myndigheter i Sverige och andra länder ger och agerar utifrån dem. Våra leveranser av färg påverkas i dagsläget inte av världsläget, vårt eget lager är tillräckligt stort för att inte behöva beställa från utlandet den närmsta tiden. Vi använder oss inte av "drop-shipping" med direktleverans till kund från en distributör i annat land.

Internethandel:
Enligt folkhälsomyndigheten visar kunskap från liknande tidigare utbrott att denna typ av virus smittar från sjuka människor och inte genom paket och postförsändelser, men eftersom det fortfarande är oklart om så kallad indirekt kontaktsmitta (spridning via droppar som landat på föremål) har någon betydelse för spridning vidtar vi förebyggande försiktighetsåtgärder. En ny preliminär studie visar att COVID-19 i labbmiljö kan vara livskraftigt över 72 tim
mar på plast och stål.

Vi håller vår webbutik öppen och arbetar vidare som vanligt. Naturligtvis arbtear ingen med sjukdomssymtom eller som har varit i kontakt med känd smitta. Vi använder handsprit och vårt eget lager av handskar (därför säljer vi inte handskar just nu). Om du ändå är orolig så kan du vänta några dagar med att öppna ditt paket.

Leverans till dörren:
Vi har nu Post Nord som fraktalternativ och många som bor på landsbygden får därmed tillgång till lantbrevbäring med leverans till dörren utan extra kostnad. Till andra som inte vill gå och hämta ut paketet på ett utlämningsställe finns möjligheten att boka hemleverans med Post Nord, men kostnaden är högre än vårt ordinarie fraktpris. På grund av rådande läge kan leveranserna ta lite längre tid för fraktbolagen.

Gårdsbutik:
Vi har valt att stänga vår gårdsbutik på grund av att utrymmet är begränsat och det är svårt att hålla avstånd. Då smittspridningen och sjukvårdens belastning i Stockholmsregionen är hög - speciellt under sommaren -  arbetar och studerar hela familjen hemifrån för att minska risken för att bli smittade och sprida smitta vidare.
Eftersom en av oss tillhör riskgrupp och vi av nödvändighet har närkontakt med en äldre familjemedlem, är vi extra försiktiga.

Avhämtning:
Vi har öppet för avhämtning precis som vanligt. Du beställer i vår webbutik och vi förbereder din beställning innan du kommer. Vi desinfekterar dörrhandtag och ringklocka efter varje beökare och har handskar och handsprit till förfogande om behov uppstår. Om du varit i riskområde eller på annat sätt varit utsatt för smittorisk, eller om någon i din närhet uppvisar sjukdomssymtom ber vi dig meddela oss i förväg vilken dag och tid du planerar att komma, så ställer vi ut varorna åt dig. Eftersom hela familjen arbetar hemifrån finns även möjlighet att hämta varor på andra tider än de ordinarie. Kontakta oss om du önskar komma på annan tid.