gfdgdfg

OBS!

VI Byter FRAKTBOLAG TILL POST NORD 19/3

Den 19/3 byter vi fraktbolag till Post Nord. Post Nord kommer hämta leveranser hos oss dagligen (DHL/Shenker kör endast två dagar i veckan i vårt område) och erbjuder dessutom lantbrevbäring till många av våra kunder som bor på landsbygden. Det blir mer kostsamt för oss, men vi tycker att det är värt det och vi kommer inte höja vårt fraktpris.

Var har under en period båda fraktalternativen tillgängliga i vår webbutik, vi vill vara säkra på att bokningssystem och upphämtningar fungerar tillfredsställande innan vi slutar med DHL leveranser.


LEVERANS MED DHL

hur lång är leveranstiden?

Vi packar och bokar som regel din beställning inom ett par timmar, sedan är leveranstiden helt och hållet upp till DHL och deras körturer:

  • DHL hämtar paket hos oss på måndagar och onsdagar, ofta redan kl 10:00 på förmiddagen.

    OBS!
    Du bör därför beställa senast kvällen innan för att vara helt säker på att din beställning hinner med, Det tar tid att bryta färg och hälla upp i burkar samt plocka, packa och boka en beställning och vi har nästan alltid många "sista minuten beställningar". Ditt paket kommer oftast  till din Service Point nästa dag eller dagen därpå *.


    DHL kör endast två dagar i veckan på vår ort och det finns inget vi kan göra för att påverka deras turer och upphämtningstider. Ibland (sällan) händer det även att de inte kan komma enligt avtalat.


OBS! Behöver du färgen till helgen behöver du beställa senast Tisdag kväll (men DHL lämnar inga garantier gällande leveranstid).

* Leverans med DHL tar normalt 1-4 vardagar dagar (efter upphämtning/inlämning). Leveranstiden varierar beroende på väglag, vart i landet du bor, hur ofta fraktbolaget levererar till ditt ombud (många orter har inte daglig utkörning) samt vilken veckodag du beställer. Till södra Sverige brukar det ofta levereras dagen efter att det skickats, till norra Sverige kan det ta lite längre tid. 


** ​​Helgleveranser (samt om det finns röda dagar i anknytning till din beställning) gör att leveransen tar längre tid eftersom DHL varken hämtar upp eller levererar paket till Service Points (eller oss).