gfdgdfg

FAQ - KULÖRVAL


OBS! FÄRGÅTERGIVNING

Färgåtergivning på skärmar kan skilja väldigt mycket från verkligheten. Nyanserna kan variera mellan olika skärmar beroende på inställningar, märke och modell. Om du t.ex jämför färgerna på din mobiltelefon med din stationära dator, skiljer de sig troligen åt. Namnen på de olika kulörerna kan ibland också vara lite missvisande. Autenticos "Country Beige" är t.ex mer grön än beige... och Warm Grey är mer lila än grå...
Av av den anledningen målar vi upp små handmålade provbitar i trä, vilka finns till försäljning i vår webbutik tillsammans med färgkartor och provburkar (provbitar och provburkar hittar i menyn under respektive nyans).


OBS! Köp inte stora volymer fÄrg innan du är säker på att du valt rätt nyans!

Vi bryter Autenticos kulörer efter beställning och eftersom färgen är särskilt framtagen till dig efter dina önskemål kan vi inte ta den i retur. Autentico har ett alldeles för stort sortiment för att det ska vara möjligt att lagerhålla alla olika färgsorter... i alla olika kulörer... och alla olika burkstorlekar. Det är helt enkelt orimligt både av utrymmes-, hållbarhets- och ekonomiska skäl. Vi arbetar likt de större färghandlarna och lagerhåller endast olika kalkbaser.


FAQ

Kan jag få hjälp med att välja RÄTT kulör?

Kan ni skicka färgprover?

VILKa NCS nummer har färgerna?

Jag vill ha en annan färg - kan ni göra den åt mig?

Varför ser inte färgen ut som färgprovet?

Kan jag få en nyans från PP Vintage collection i Versante?

Vilken Grå ska jag välja?

Jag vill ha antikvitT - vilken nyans ska jag välja?

Jag vill ha Engelsk röd - vilken ska jag välja?

vilken röd och grön passar till juldekorationerna?

Har ni Duck Egg?