gfdgdfg

Om Oss

Vår vision är att inspirera och väcka din inneboende skaparglädje och kreativitet genom att erbjuda de absolut bästa gör det själv (DIY/GDS) produkter och färger som marknaden har att erbjuda. Vi säljer endast produkter av högsta kvalité som vi själva älskar att använda. 

Vi har under tre års tid (2015-2018) arbetat som distributör för Autenticos i Sverige. Autentico som varumärke har vuxit och tillslut hade vi inte längre kapacitet att förse Sveriges återförsäljare med färg utan att expandera. Efter ett par intensiva år kom vi fram till att vi trivs bättre med att arbeta småskaligt och valde att ta ett steg tillbaka. Autentico förser nu själva Sveriges återförsäljare med färg direkt från Holland. Vi driver vårt företag från vårt hem och har en lantligt belägen gårdsbutik i Roslagen norr om Stockholm.

Som fullfjädrad återförsäljare till Autentico Paint har vi ett alldeles enastående sortiment av krit- och kalkfärger för både DIY och professionellt bruk. Vi bryter färg på plats och kan erbjuda en oslagbar palett full av härliga kulörer. Vi lagerhåller Autenticos kompletta sortiment av krit- och kalkfärger samt tillbehör.

I vårt sortiment finns numera även Fusion Mineral Paint och Miss Mustard Seed Milk Paint från Homestead House. Fusion Mineral Paint är en helt suverän möbelfärg som har tagit hela världen med storm eftersom den är så otroligt lättmålad. Med Fusion får du utan ansträngning ett proffsmålat resultat med minimalt med penselmärken. Miss Mustard Seed's Milk Paint har sin alldeles egen charm och är älskad av många som tycker om den gamla lantliga stilen.

Vi är inga utbildade målare eller fackmän, utan informerar, ger råd och svarar på frågor efter bästa förmåga och egna erfarenheter.

Tack för att du tittade in!

Rob & Helena

Autentico Sweden, agent och distributor av krit- och kalkfärg. Photo  Lucy Liu

             företagsinformation

Painted Pieces Sweden AB
Org.nr: 556995-5585
Innehar F-skattesedel
Bankgiro: 690-5509