gfdgdfg

Om Oss

Vår vision är att inspirera och väcka din inneboende skaparglädje och kreativitet genom att erbjuda de absolut bästa gör det själv (DIY/GDS) färgerna och produkterna marknaden har att erbjuda. Vi säljer endast färger och produkter av högsta kvalité som vi själva älskar att arbeta med.

Som fullfjädrad återförsäljare till Autentico Paint har vi ett alldeles enastående sortiment av krit- och kalkfärger för både DIY och professionellt bruk. Vi bryter färg på plats och kan erbjuda Autenticos kompletta sortiment av krit- och kalkfärger samt tillbehör. Vi är ett svenkt företag och skickar allt från vårt lager i Vallentuna samma dag eller nästkommande vardag. 

I vårt sortiment finns även Fusion Mineral Paint och Miss Mustard Seed Milk Paint från Homestead House. Fusion Mineral Paint är en möbelfärg som har tagit hela världen med storm eftersom den är så otroligt lättmålad. Med Fusion får du utan ansträngning ett proffsmålat resultat med minimalt med penselmärken. Miss Mustard Seed's Milk Paint har sin alldeles egen charm och är älskad av många som tycker om den lantliga, antika och slitna stilen.

Vi är inga utbildade målare eller fackmän, utan informerar och ger råd efter bästa förmåga och delar med oss våra egna erfarenheter. Vi har arbetat inom branschen sedan 2014.

Tack för att du tittade in!

Rob & Helena

Autentico Sweden, agent och distributor av krit- och kalkfärg. Photo  Lucy Liu

             företagsinformation

Painted Pieces Sweden AB
Org.nr: 556995-5585
Innehar F-skattesedel
Bankgiro: 690-5509