gfdgdfg

AUTENTICO SWEDEN

Painted Pieces Sweden AB är Autenticos agent och distributör i Sverige. Bolaget registrerad för F-skatt i Januari 2015 och i April gick de första leveranserna med färg iväg till nya återförsäljare.
Därefter har det bara rullat på...

Vi är oerhört glada över att ha erbjudits denna möjlighet att introducera Autenticos produkter till Sverige. Autentico erbjuder ett alldeles enastående sortiment av krit- och kalkfärger med en oslagbar palett full av härliga kulörer. En färg av professionell kvalitet som både är miljö- och användarvänlig och passar vilken stil som helst!

Successivt bygger vi upp verksamheten och vårt lager med målet att inom kort kunna erbjuda Autenticos kompletta sortiment. Vi har installerat egna brytmaskiner för att möjliggöra ett utbud av samtliga färger och nyanser utan långa leveranstider.

Tack för att du tittade in!

Med vänlig hälsning

Rob & Helena


företagsinformation

Painted Pieces Sweden AB
Agent för Autentico Paint
Org.nr: 556995-5585
Innehar F-skattesedel
Bankgiro: 690-5509

Autentico Sweden, agent och distributor av krit- och kalkfärg. Photo  Lucy Liu

" Att avguda de gamla kullerstensgatorna i Europas städer, byarna på sluttningarna, de enkla lanthemmen, vingårdarna, herrgårdarna och slotten. Att älska minnet av en svunnen tid och möjligheten att kunna fånga och återskapa känslan, låta tidsåldrarna att smälta samman..."