gfdgdfg

måleritekniker

Autentico Decoupagemedium används som både lim och topplack och finns i matt eller glansig ytfinish.
  1. Måla föremålet som ska dekoreras med kritfärgen Vintage och låt torka ordentligt.
  2. Riv eller klipp ut ditt motiv. Använder du en servett är det endast det övre lagret som ska användas. Du kan använda hela motiv eller skapa egna genom att kombinera små bitar.
  3. Pensla föremålet som ska dekoreras med Autentico decoupagemedium och placera motivet där det ska vara med hjälp av en mjuk pensel eller fingertopparna.
  4. Applicera ett lite tjockare lager Decouoagemedium ovanpå motivet. Börja från mitten och arbeta dig ut mot kanterna samtidigt som du slätar ut veck och eventuella luftbubblor. Var försiktig så du inte råkar riva sönder pappret. Decoupagepapper är tåligare än servetter (du kan också vänta tills det torkat innan du penslar på ett övre lager).
  5. Låt lim och motiv torka och applicera sedan eventuellt ett ytterligare ett lager Autentico Decouoagemedium om det behövs. Det är extra viktigt att försegla kanterna ordentligt.
  6. För att sudda och jämna till eventuella kanter och få motivet att "smälta" in mer kan du sedan dutta på kritfärg i samma kulör som underlaget med en tvättsvamp.

 Decoupage

loading...

Photo credit;
@ Bella Frances, @ Renaissance Originals

 Tips:

  Ett sort urval fria images finner du här:   http://thegraphicsfairy.com/
 

Decoupage, transfer och schabloner. Photo credit @nookhome.ie
Decoupage, transfer och schabloner. Photo credit @nookhome.ie